Tuotteet

Sivulta löydät jo nyt suurimman osan tuotteistamme ja sivulle myös lisätään jatkuvasti uusia tuotteita. Mikäli etsimäsi tuote ei löydy sivulta niin ole yhteydessä niin katsotaan voimmeko olla avuksi. Tutustu tuotteisiimme sekä tarjontaan ja tosiaan kysy tarvittaessa lisää, autamme mielellämme.

Valikoimassamme on alan parhaat ja laadukkaimmat tuotteet ja saat ne järkevään markkinahintaan. Luotamme vain parhaisiin toimijoihin, joten sinä voit luottaa täysin meidän valikoimaamme sekä tuotteisiin. Aina uusia tuotteita valikoimaan etsiessä teemme kattavan tausta- ja testityön ennen tuotteen ottamista myyntiin.

Laakerointituotteet

Valikoimassamme on erittäin kattavasti erilaisia laakerointituotteita. Tule käymään tai kysy lisää niin etsitään juuri tarvitsemasi laakerointituote.

Tiivisteet

Tiivisteitä on lähes loputtomasti erilaisia. On eri materiaaleista, eri kokoisia, paksuisia sekä ominaisuuksiltaan vaihtelevia. Meiltä löydät taatusti sopivan tiivisteen jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Rasvat

Myös erilaisten rasvojen valikoimamme on kattava ja luultavasti löydät hyllystämme rasvan juuri etsimääsi tarkoitukseen. Tule käymään tai pistä viestiä niin katsotaan juuri sopiva rasva käyttökohteellesi.

Hitsaus

Hitsausosastoltamme löytyy erittäin kattavasti kaikki mahdolliset tuotteet mitä hitsatessa voit tarvita. Hyllystä löytyy alan parhaiden ja tunnetuimpien toimijoiden lähes kaikki tuotteet. Mikäli juuri sitä sinun tuotettasi ei hyllyssä ole niin tilataan se sinulle.

Paineilma

Paineilmalla suoritettaviin töihin sekä laitteisiin löytyy myös erittäin laadukasta ja kattavaa varaosaa. Oli kyseessä sitten kokonainen laite tai pieni yksittäinen varaosa niin meiltä sen taatusti löydät.

Kaasut

Saat meiltä niin hitsaukseen kuin grillaukseen tarvittavat kaasut sekä kaikki siltä väliltä. Voit tuoda tyhjän pullon meille ja annamme sinulle uuden tilalle. Meiltä löytyy myös kaikki harvinaisemmat kaasut erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Letkut & liittimet

Letkua ja liitintä on niille tarkoitetulla osastolla niin ettei meinata sekaan mahtua. Tule äkkiä hakemaan omasi pois niin pääset vaikka kastelemaan sitä kasvimaata tai pesemään autoa.

Painepesurit

Auton pesuun valikoimastamme löytyy myös laadukkaat ja sopuhintaiset painepesurit. Tule vihdoin hakemaan itsellesi laadukas painepesuri niin rupeaa pysymään niin auto kuin terassikin puhtaana. Painepesurilla myös se joka vuotinen mattojen pesu on suorastaan hauskaa.