Uutiset

Yrityksessä sekä sen ympärillä tapahtuu aina paljon ja nopeasti. Löydät sivulta kaikki alaan, yritykseen sekä tuotteisiin liittyvät ajankohtaiset uutiset. Sivuille lisätään mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian kaikki tärkeät tiedot sekä muutokset.

Myös mahdolliset alennusmyynnit sekä muut kampanjat löydät uutis-sivultamme. Samoin sosiaaliseen mediaan lisätään aina kaikki tämänkaltaiset tiedot mahdollisimman pian.

Uusia tuotteita

Valikoimaamme on lisätty valtava määrä uusia tuotteita. Aloitimme yhteistyön monen uuden tunnetun toimijan kanssa ja tästä johtuen löydät valikoimastamme entistä enemmän ja laajemmin alan laadukkaita tuotteita. Käy lukemassa lisää tuotteiden sivulta tai tule käymään myymälässämme.

Vuoden työntekijä

Äänestys on päättynyt ja tiukan kilpailun tulokset on laskettu.

Vuoden työntekijä palkinnon on voittanut varastomiehemme Marko Mäki.

Markoa on muistettu toimistolla niin kukkasin, kortein, halauksin kuin komealla taululla. Toimistolla myös nautiskeltiin niin työntekijöiden kuin asiakkaiden kesken kakkukahvit tuossa hetki sitten.

Kuukauden työntekijä

Valitsemme joka kuukausi tietyin kriteerein kuukauden työntekijän.

Huhtikuun 2018 työntekijä on Anna Mäki, paljon onnea.

Annaa on muistettu toimistolla kahvilla, kakulla ja kukkasilla.

Muuttoilmoitus

Niin yritys, sivusto kuin toiminta on muuttanut täysin uuteen osoitteeseen. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikan päälle.

Tulevaisuudessa luvassa paljon lisää tietoa uuteen toimintaan liittyen.

Uusi sivu

Yrityksemme on saanut uudet upeat sivut ja sivuille tullaan lisäämään lähiaikoina vielä paljon lisää materiaalia. Uudet sivut on juuri julkaistu ja vaikka ne on hienot niin ne ei missään tapauksessa ole vielä valmiit.

Muista seurailla sivustoamme sekä tietenkin sosiaalisen median tilejä niin saat ensimmäisten joukossa tärkeät tiedot tietoosi.