Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki toimintaamme sekä yritykseemme liittyvät yhteystietomme. Löydät sivulta myös sosiaalisen median linkit, työpaikat sekä muut tärkeät ja ajankohtaiset tiedot. Myös uutisten sivulle lisätään enemmän tietoa uutisten muodossa. Laita kuitenkin kaikki tärkeimmät yhteystiedot itsellesi talteen niin löydät ne tarpeen tullen.

Toimisto

Osoite: Yhtiökatu 1 03405 Yhtiölä

Puhelin: 03 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti: ptyhtiöt@ptyhtiöt.com

Aukioloajat: Arkisin 08:00 – 16:00, viikonloppuisin suljettu

Varasto

Osoite: Yhtiökatu 1 03405 Yhtiölä

Puhelin: 03 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti: ptyhtiöt@ptyhtiöt.com

Aukioloajat: Arkisin 08:00 – 16:00, viikonloppuisin suljettu

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös sosiaalisen median syövereistä. Käy napauttamassa tilimme seurantaan niin saat paljon mielenkiintoista tietoa toimintaamme liittyen. Tileillä jaetaan tärkeitä niin alaan kuin yritykseemme liittyviä uutisia sekä kerrotaan päivittäisestä toiminnastamme. Saattaa siellä joskus jotain mukavaa kilpailuakin olla tarjolla joista on mahdollista voittaa tuotepalkintoja.

  • Facebook.com/ptyhtiot
  • Instagram.com/ptyhtiot
  • Pinterest.com/ptyhtiot
  • Twitter.com/ptyhtiot
  • Whatsapp: 045 – 123456

Nyt voit laittaa meille viestiä ja kysymyksiä myös näppärällä Whatsapp palvelulla. Vastailemme viesteihin aukioloaikoina mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman nopeasti. Olemme kiireisiä, joten älä huolestu jos vastaus ei tule ihan saman tien, vastaamme kyllä ihan jokaiselle mahdollisimman pian.

Työpaikat

Olemme kasvava ja eteenpäin pyrkivä yritys ja tarvitsemme aina lisää osaajia tiimiimme. Täältä löydät mahdolliset avoimet työpaikat sekä niiden tärkeimmät tiedot.

Voit myös aina joko tulla käymään ja tuoda oman CV:n tai sitten laittaa sen tulemaan sähköpostitse. Säästämme jokaisen CV:n ja katsomme ne ensimmäisenä läpi uusia talentteja etsiessä.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää yritykseemme, toimintaamme tai tuotteisiimme liittyen niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme, kerromme ja neuvomme erittäin mielellämme kaikissa toimintaamme liittyvissä kysymyksissä.

Voit myös aina tulla vierailemaan toimistollamme sen aukioloaikoina. Tarjolla on lähes aina tuoretta kahvia sekä mukavaa juttuseuraa.